Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

      Samsung The Serif QLED 4K 65LS01B Cotton Blue (2023) - QLED TV

      Productomschrijving

      Ontdek de perfecte combinatie van elegant design en geavanceerde technologie met de Samsung The Serif QLED 4K 65LS01B in Cotton Blue. Deze iconische televisie uit 2023 is ontworpen om op te vallen in elke ruimte, terwijl het tegelijkertijd een meeslepende kijkervaring biedt die jouw verwachtingen zal overtreffen.

      Strak design
      Het unieke en kenmerkende "I"-vormige design van The Serif voegt een vleugje verfijning en stijl toe aan elke ruimte. Het elegante Cotton Blue kleurenschema geeft de televisie een tijdloze uitstraling die perfect past bij elke interieurstijl.

      Indrukwekkende beeldkwaliteit
      Dankzij de QLED-technologie levert de Samsung The Serif 4K beelden met een ongekende helderheid, levendige kleuren en indrukwekkend contrast. Geniet van elk detail van jouw favoriete films, series en games met verbluffende beeldkwaliteit die je meeneemt naar een nieuwe dimensie van entertainment.

      360°-Design
      Het unieke 360°-design van The Serif maakt het mogelijk om de televisie overal in de kamer te plaatsen, zonder dat het afbreuk doet aan de esthetiek. Of je hem nu op een standaard plaatst, tegen de muur monteert of vrij in de ruimte plaatst, de televisie blijft een eyecatcher vanuit elke hoek.

      Slimme functies
      Met het geavanceerde Tizen-besturingssysteem van Samsung heb je toegang tot een wereld aan entertainment en slimme functies. Blader door jouw favoriete apps, stream content rechtstreeks vanaf jouw smartphone en bedien jouw smart home-apparaten allemaal vanaf één centrale hub.

      Omgevingsmodus+ en kunstmodus
      Dankzij de Omgevingsmodus+ kan The Serif naadloos opgaan in jouw interieur wanneer hij niet in gebruik is, door zich aan te passen aan de omgevingslichtomstandigheden en automatisch bijpassende achtergronden weer te geven. Daarnaast transformeert de Kunstmodus jouw televisie in een elegant kunstwerk, waardoor je jouw ruimte kunt verfraaien met een scala aan kunstwerken en foto's.

      Ervaar het beste van design en technologie met de Samsung The Serif QLED 4K 65LS01B in Cotton Blue. Met zijn opvallende design, indrukwekkende beeldkwaliteit en slimme functies biedt deze televisie een ongeëvenaarde kijkervaring die jouw woonruimte naar een hoger niveau tilt.

      Specificaties

      EAN
      8806094929447

      Toon meer

      Samsung The Serif QLED 4K 65LS01B Cotton Blue (2023) - QLED TV
      € 1.999,-
      Samsung The Serif QLED 4K 65LS01B Cotton Blue (2023) - QLED TV
      Online uitverkocht
      Toevoegen aan winkelwagen

      Recent bekeken

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »